icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Eportaconsult

Eportanen bedenken, ontwerpen en bouwen maatwerk software toepassingen

azure

Heeft uw ontwikkelteam extra kennis of capaciteit nodig?

Tijdelijke vervanging nodig? Het team op een hoger niveau brengen? Behoefte aan innovatiekracht? De vraag waarmee opdrachtgevers bij Eporta aankloppen, kan sterk verschillen. Ons antwoord is dat er altijd ervaren softwarebouwers klaar staan die hun sporen hebben verdiend als het gaat om maatwerk softwareontwikkeling op het domein van Microsoft Azure en Microsoft .NET.

Sterk in maatwerk

De softwareontwikkelaars van Eporta zijn inhoudelijk sterk en hebben hun kennis van de laatste ontwikkeltechnologie up-to-date.

Microsoft .NET

Met Microsoft .NET realiseren we slimme maatwerk software voor zowel back-end en frontend toepassingen. Eportanen zijn vakvolwassen en waardevolle gesprekspartners voor onze opdrachtgevers.

Microsoft Azure

De toepassingen die wij op volgens specifieke wensen ontwerpen en bouwen op het Azure-platform bieden onze opdrachtgevers integrale schaalbaarheid mogelijkheden. Eportanen begrijpen wat er voor nodig is om bedrijven succesvol te maken met Microsoft Azure.

Sitecore

Met onze kennis en ervaring van Sitecore realiseren wij krachtige systemen die aansluiting vinden met de business logica van elk bedrijf. Daarnaast weten wij hoe we de eindgebruiker optimaal kunnen bedienen met dit platform.

Honger naar vernieuwing

Allemaal hebben ze een gedegen, vak-relevante vooropleiding, HBO- of WO-denkniveau. Senior professionals met zo’n tien jaar werkervaring. Mensen met hart voor softwareontwikkeling, die van nature de behoefte hebben om zich vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen.

Foto2

Meedenkers die weten wat er moet gebeuren

Als minimumeis stellen we aan onze professionals dat ze behalve technologische kennis en ervaring ook visie meebrengen. Ze weten vanuit hun projectverleden hoe applicaties moeten worden gebouwd, wat het brengt voor een klant en welke valkuilen en voordelen er zijn. Het zijn mensen die kunnen uitleggen waar ze mee bezig zijn en wat het praktische nut daarvan is voor de klant.

De inhoud van het werk is afhankelijk van je opdracht, maar elke week zijn er weer nieuwe dingen waarvan je leert. Dat maakt het leuk, want ik vind mijn ontwikkeling heel belangrijk.
Rutger Kars / Eporta

Dé experts op het gebied van software-ontwikkeling op maat. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?