icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult
Nieuws 22/12/2020

Hoe belangrijk is een (intern en extern) netwerk?

Netwerk

Business Managers Merel en John krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer geven zij antwoord op de vraag: hoe zet Eporta haar zakelijke netwerk in?

Merel: “Dat is een mooie vraag om dit roerige coronajaar, waarin Eporta ondanks alles succesvol is geweest, af te sluiten. We kijken terug op een zakelijk geslaagd jaar en de kracht van netwerken en sales is hierin natuurlijk cruciaal.”

John: “Het speelt natuurlijk mee dat ons netwerk wéét dat Eporta geen klassiek detacheringsbureau is. Bij ons staat de mens centraal. Het is geen kwestie van: we plaatsen een pion op een plek en kijken wel waar het schip strandt. Een expert moet echt gelukkig worden van de opdracht. Die menselijke kant benaderen en mensen in hun kracht zetten levert zakelijk gezien veel op.”

Merel: “Het heeft natuurlijk ook te maken met ervaring en de hoge kwaliteit van de .NET-experts. Omdat zij steengoed zijn, hebben zij in 2020 mooie opdrachten mogen doen. En worden lopende opdrachten vaak verlengd. Onze opdrachtgevers weten welk vlees zij in de kuip hebben.”

John: “Ik zie het succes van Eporta als een optelsom van een mensgerichte aanpak, goede experts en een netwerk. Je merkt dat het netwerk steeds geïnteresseerder raakt en uit die behoefte bestaat een wisselwerking van vraag en aanbod.”

Merel: “In het nieuwe jaar zetten we in op groei van het bedrijf. Dus zijn we weer volop op zoek naar nieuwe collega’s, in het eerste kwartaal beginnen er weer nieuwe Eportanen aan mooie .NET-opdrachten.”

John: “Merel en ik zijn bezig met voorbereidingen om de medewerkers en het bedrijf te laten groeien. Er komt een jaarprogramma met opleidingen, een referral workshop en recruitmentactiviteiten.”

Merel: “En we wensen ons netwerk natuurlijk een gezond, mooi en succesvol 2021.”

Werken bij Eporta

Eporta is dé thuishaven voor .NET experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?