icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult
Nieuws 20/02/2020

Hoe ontwikkel je jezelf als .NET ontwikkelaar?

Loopbaan

Business Managers Merel en John krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer geven zij uitleg op de vraag: hoe ontwikkel je jezelf binnen jouw functie?

Merel: “Bij Eporta werken backend en full stack .NET-ontwikkelaars met elk hun eigen kennis op het gebied van programmeertalen, frameworks en platformen. Al bij de eerste kennismaking vragen we aan degene aan de andere kant aan de tafel: Waar ligt jouw ambitie binnen de rol van senior .NET ontwikkelaar? Wat vind je leuk om te doen en waarin wil je je verder ontwikkelen?”

Merel: “In onze rol als Business Manager is de persoonlijke ontwikkeling van onze experts iets wat constant top of mind is. Het is een gesprek wat constant doorloopt, normaal gesproken tijdens een gezellige lunch en tegenwoordig vooral telefonisch en via Microsoft Teams.”

John: “We zijn continu met onze mensen in gesprek. Een van de kernonderwerpen is: sluit deze opdracht nog steeds aan bij de richting waar je naar toe wilt? Die stip op de horizon houden wij scherp in het vizier.”

John: “We zeggen dus vooral niet: je móet deze opdracht doen, want die is er nu. Als een opdracht niet past bij de ambitie van de expert of wat hij leuk vindt om te doen, gaat het niet door. Als een opdracht niet past, dan is het oké, dan zoeken we verder.”

Merel vervolgt: “Daarnaast denken we mee over het volgen van relevante trainingen en opleidingen. Maar ook daarvoor geldt: je doet alleen de opleiding waar je zelf achter staat. We scheren geen experts over een kam: alles is afgestemd op de interesses en de ambitie van de ontwikkelaar.”

Merel: “Kort samengevat maken we dus voor elke expert een ontwikkelplan, waarin staat waar elke expert over een jaar wil staan.”

John: “Geen epistel, maar bondig. Doelen, acties en resultaten."

Werken bij Eporta

Eporta is dé thuishaven voor .NET experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?