icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult
Nieuws 05/07/2022

Kan ik bij Eporta mijn eigen interim opdracht kiezen?

EportaConsult

Business Managers Merel, John en Kyra krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer geven zij antwoord op de vraag: Kan ik bij Eporta mijn eigen interim opdracht kiezen?

John: “Dit proces begint bij ons al bij de eerste kennismaking. In alle gesprekken die we met jou voeren zijn we constant bezig met het afstemmen van verschillende aspecten. De perfecte interim opdracht bestaat niet, maar wel een opdracht waarbij alles goed samenvalt.

Bij Eporta gaat het om veel meer dan alleen techniek. Natuurlijk kijkt de gemiddelde ontwikkelaar eerst naar de techniek. Deze moet kloppen, dat is een randvoorwaarde. Als de techniek namelijk niet interessant is dan is de interim opdracht dat ook niet. Daarna gaan we verder kijken naar de andere aspecten. Als Eportaan heb je inspraak op het tarief, het type organisatie (denk bijvoorbeeld aan maatschappelijk randje) en de inhoud van de opdracht. Al deze aspecten worden meegenomen in de zoektocht naar de juiste opdracht.”

Merel vervolgt: “Op het moment dat wij met potentiële Eportaan een gesprek hebben dan leggen wij het ‘persoonlijke filter’ over een interim opdracht heen. Dan wordt er gekeken naar wat valt er binnen dit filter en wat valt er buiten. Zeggenschap over je eigen opdracht is een zeer belangrijke kernwaarde binnen Eporta.

Wij streven er naar om jou op een interim opdracht te zetten waar alles op de juiste plek valt. Hierdoor krijg je echt energie van je werk waardoor je de meest betrokken en beste versie van de Eportaan krijgt. Win-win dus.

Eporta is dé thuishaven voor .NET experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?