icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Eportaconsult
Nieuws 18/06/2020

THN is de grondlegger van het midlance-model (al 25 jaar!)

eporta

Bij de bedrijven die onder de koepel van The Human Network vallen, werken honderden midlancers. Ook de professionals van Eporta genieten van alle voordelen die het model biedt. Denk bijvoorbeeld aan interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten.

Er zijn ook veel copycats, omdat midlancen zo interessant en succesvol is dat concurrenten proberen een vergelijkbaar model op te zetten. In vergelijking met andere midlance-modellen in de markt zie je dat het originele model van The Human Network het meest transparant en effectief is. Het is niet voor niets al decennialang een succes. 

Wil jij ook een buitengewoon hoog salaris verdienen en werken bij een gespecialiseerde organisatie waar het om jou draait? Word midlancer bij één van de bedrijven van The Human Network.

Overzicht nieuws

Dé experts op het gebied van software-ontwikkeling op maat. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?