icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult
Nieuws 26/11/2020

Voor welke opdrachtgevers werken onze Eportanen?

Opdrachtgevers

Business Managers Merel en John krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer geven zij antwoord op de vraag: bij welke opdrachtgevers werken Eportanen?

“Stel, ik ben .NET ontwikkelaar en geïnteresseerd om als midlancer aan de slag te gaan bij Eporta. Kunnen jullie mij vertellen bij welke opdrachtgevers ik terecht kan komen?”

Merel: “Eigenlijk kun je als Eportaan alle kanten op: wij bedienen zowel het MKB als grootbedrijven. John en ik hebben bovendien geen leveringsverplichtingen, wat veel vrijheid en mogelijkheden geeft. We gaan op zoek naar een opdracht waarvan het hart van de medewerker harder gaat kloppen. De wensen van onze consultants staan centraal.” 

John: “Een van onze mensen werkt -als enige externe- bij een klein bedrijf, in een team van acht personen. Dat heeft een heel andere dynamiek dan een opdracht bij De Nederlandse Bank, waar vanaf januari zes van onze mensen werken.”

Merel: “We hebben ook twee consultants die graag een vaak samenwerken. Eerst werkten ze als duo bij een bekende internetwinkel, waar zij de oude webshop migreerden naar een nieuwe webshop, gebaseerd op Microsoft-technologie. Die samenwerking beviel zo goed, dat ze nu samen bij een grote veehouder werken.”

John: “Onze collega Hans (red: Zaadnoordijk) wilde graag een project doen, waarin hij in complexe materie kon duiken. Hij is nu echt heel gaafs aan het doen: hij werkt mee aan de ontwikkeling van een applicatie waarmee je -via een slim apparaatje- kleuren kunt vertalen naar een code. Dat doet hij voor een bekend label op het gebied van verf.”

Merel: “Ook bij grote banken kunnen onze mensen hun lol op, want dát is vaak de eerste plek waar met innovatieve tools gewerkt wordt. En welke developer wil niet met de nieuwste tools aan de slag?”

John: “We koppelen de ambitie van onze mensen graag aan een passende opdracht. Dat komt mooi naar voren in de klantcase van Johan Oosterholt, die bij Saint Gobain Building Distribution een droomopdracht had. Hij nam zijn team mee in meer relevante en moderne technologieën en introduceerde scrum.”

werken bij Eporta

Eporta is dé thuishaven voor .NET professionals+. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?