icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult
Nieuws 19/08/2022

Waar is mijn salaris eigenlijk uit opgebouwd?

EportaConsult

Business Managers Merel, John en Kyra krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer geven zij antwoord op de vraag: Waar is mijn salaris eigenlijk uit opgebouwd?

Merel: “Transparantie over het salaris is een belangrijk onderdeel van goed werkgeverschap. Ons Midlance-model is daarin heel duidelijk. Als je het plat slaat ontvang je 70 procent x het uurtarief x het gewerkt aantal uur. Stijgt het uurtarief, dan stijgt automatisch ook jouw salaris. Gaan we uit van ons laagste uurtarief, dan start een .NET ontwikkelaar bij ons op € 7500,- bruto per maand.”

John vervolgt: “Het uurtarief wordt door ons met de opdrachtgever afgestemd. Verkoop is een vak en onderhandelen hoort daar uiteraard bij. Onze mensen hoeven zich daar niet druk om te maken; dat wordt vooraf aan de opdracht goed geregeld."

Merel: “Hoe John en ik hierin faciliteren? Als Midlancer heb je ook invloed op het tarief. Het actueel houden en ontwikkelen van je kennis bijvoorbeeld, vergroot je marktwaarde. Omdat wij met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelplan opstellen, ondersteunen wij onze mensen hierin. We kijken naar individuele opleidingsbehoeften op het gebied van techniek en vaardigheden en spelen hiermee slim in op de ontwikkelingen in de markt.”

John: “Wat als je een keer de griep krijgt of even tussen 2 opdrachten zit? Dan maak je gebruik van het vangnet. Je ontvangt dan een daggeldvergoeding waardoor je verzekert bent van een basisinkomen. Ik vind het belangrijk om te benoemen dat dit geen lening is. Geen kleine lettertjes, je ontvangt waar je recht op hebt. Wij kennen geen verrekeningen, leningen of andere aan verandering onderhevige bonusconstructies als het op het salaris aankomt."

Merel vult aan: “Bij een vast dienstverband hoort ook een stabiel salaris. Elke maand gestort krijgen waarvoor je hebt gewerkt en niet hoeven wachten tot de facturen betaald zijn. Verzekeringen, administratie, sociale lasten, alles is goed geregeld."

Bekijk de vacatures

Eporta is dé thuishaven voor .NET experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?