icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult
Nieuws 08/10/2022

Wat als ik niet helemaal op mijn plek zit bij de opdracht? Kan ik dan switchen?

EportaConsult

Business Managers Merel, John en Kyra krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer geven zij antwoord op de vraag: Wat als ik niet helemaal op mijn plek zit bij de opdracht? Kan ik dan switchen?

John: “Het komt gelukkig niet vaak voor dat een midlancer niet helemaal op zijn of haar plek zit. Als dit toch het geval is gaan wij direct voor jou aan de slag. Het kan ook zijn dat de opdracht in een fase is aanbeland die niet meer aansluit bij je ambities. Wat de aanleiding ook is, we zullen ervoor zorgen dat er een opdracht volgt die wel (weer) goed bij je aansluit.

Voor ons is de sleutel tot succes: de beste versie van een Eportaan neerzetten in een opdracht waar alles op de juiste plek valt.

Lees het ervaringsverhaal van Simone over haar switch van opdracht.

Eporta is dé thuishaven voor .NET experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?