icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult

.NET'ers die impact maken

EPORTACONSULT

Eporta is de thuishaven voor ontwikkelaars die met .NET, Azure of Sitecore-technologie slimme toepassingen bouwen. Wij ademen en leven code en maken impact bij onze opdrachtgevers. Dankzij die impact zorgen wij er samen voor dat onze opdrachtgevers succesvoller zijn en het verschil kunnen maken in hun eigen markten.

foto business manager
John van Lieshout /
Executive Business Manager

Onze kracht zit in transparantie en autonomie

In de driehoek tussen de Eportanen, Eporta en de opdrachtgever leggen we verbinding en zijn de belangen gelijk. Onze Eportanen hebben de vrijheid om ambities zelf richting te geven en wij zorgen voor de juiste opdracht en ontwikkeling op het gewenste gebied. Zo ontstaat er een samenwerking op basis van gelijkheid.

Het beste van twee werelden

Een Eportaan heeft het beste van twee werelden. De plek voor de beste .NET'ers die samen voor kwaliteit gaan en autonoom zijn. Er is veel en continu aandacht voor kennis én persoonlijke ontwikkeling. Een Eportaan lost vraagstukken duurzaam op door verbinding te maken en verder te kijken dan alleen de vraag van de opdrachtgever.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Midlancen biedt mij een mix van vrijheid, goede verdiensten en flexibel werken.
Jeroen Doppenberg / Eporta

Eporta is dé thuishaven voor .NET experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?