icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Eportaconsult

Voor .NET ontwikkelaars die impact willen maken

BUMs

Eporta is dé thuishaven voor .NET professionals+. Eportanen zijn professionals die impact willen en kunnen maken. Onze klanten zijn ambitieus en innovatief. Eporta is de verbindende factor die zorgt voor echte betrokkenheid bij de klantvraag én de professional.

John
John van Lieshout /
Business Manager

Onze kracht zit in transparantie en autonomie

In de driehoek tussen de Eportanen, Eporta en de klant leggen we verbinding en zijn de belangen gelijk. Onze Eportanen hebben de vrijheid om ambities zelf richting te geven en wij zorgen voor de juiste opdracht en ontwikkeling op het gewenste gebied. Zo ontstaat er een samenwerking op basis van gelijkheid.

Het beste van twee werelden

Een Eportaan heeft het beste van twee werelden. De plek voor de beste .NETTERS die samen voor kwaliteit gaan en toch autonoom zijn. De aandacht voor kennis én persoonlijke ontwikkeling levert een .NET professional+ op. Een Eportaan lost vraagstukken duurzaam op door verbinding te maken en verder te kijken dan alleen de vraag van de klant.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Midlancen biedt mij een mix van vrijheid, goede verdiensten en flexibel werken.
Ajay Sewradj / Eporta

Eporta is dé thuishaven voor .NET professionals+. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?