icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Eportaconsult

Van lead developer tot softwarebouwer

BUMs

Onze professionals werken voor ontwikkelteams van grote industriële bedrijven, zakelijke dienstverleners en overheden. Dat doen we in verschillende rollen. Van projectleider of lead developer tot softwarebouwer. We bedenken de softwareoplossing en voeren die ook uit.

John van Lieshout
John van Lieshout /
Business Manager

Hoogopgeleide softwarebouwers

Eporta werkt uitsluitend met hoogopgeleide softwarebouwers die ondernemend zijn. Professionals die in staat zijn mee te denken en verantwoordelijkheid te nemen. Dat doen ze op basis van hun uitgebreide ervaring die ze opdeden bij uiteenlopende organisaties.

Langdurige samenwerking

Onze mensen maken het verschil. Het is niet voor niks dat onze klanten Eportanen vaak terugvragen. Niet zelden zitten we twee tot vijf jaar bij een klant. Opdrachtgevers zijn tevreden over de inzet van onze professionals en zien ook toekomst in de samenwerking.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 20 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Midlancen biedt mij een mix van vrijheid, goede verdiensten en flexibel werken.
Ajay Sewradj / Eporta

Dé experts op het gebied van software-ontwikkeling op maat. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?