icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Eportaconsult

Mensgericht met het oog op de toekomst

BUMs

We denken en werken met de mens en het werk als uitgangspunten. We vinden het belangrijk om onze mensen te kunnen uitzenden naar opdrachtgevers waar zij het best tot hun recht komen én daarmee onze opdrachtgevers het best kunnen helpen. Inhoud van het werk en de persoonlijke ambitie van de professional moeten in lijn met elkaar zijn; pas dan bereik je synergie en kun je samen ieders doelen halen.

John
John van Lieshout /
Business Manager

Enthousiast en gedreven

Eportanen houden van technologie. Ze staan ermee op en gaan ermee naar bed. Wij denken mee en durven onze ervaring voor ons te laten werken.

We werken samen

Onze opdrachtgevers werken graag met ons samen omdat we een open en inhoudelijke aanpak hebben in ons dagelijks doen en laten.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is een verzameling van 19 bedrijven die gespecialiseerde professionals detacheren. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan The Human Network. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Midlancen biedt mij een mix van vrijheid, goede verdiensten en flexibel werken.
Ajay Sewradj / Eporta

Dé experts op het gebied van software-ontwikkeling op maat. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?