icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Eportaconsult

Software ontwikkeling is de kracht van Eporta

Tegenwoordig is software niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Als je computerprogramma's gebruikt, dan ben je automatisch een gebruiker van software. EportaConsult is een software ontwikkeling bedrijf dat professionals detacheert om bij jouw bedrijf software te ontwikkelen of tot een hoger niveau te tillen.

Professionals met het plusje

Eporta is dé thuishaven voor .NET professionals+. Eportanen zijn professionals die impact willen en kunnen maken. Onze klanten zijn ambitieus en innovatief. Eporta is de verbindende factor die zorgt voor echte betrokkenheid bij de klantvraag én de professional.

Meer weten over een .NET Developer bij Eporta?

Ontwikkeling van de professionals

EportaConsult staat nauw in contact met haar professionals. Met elke Software Developer wordt jaarlijks een plan gemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit is voor elke professional anders en kan dan verschillen van certificeringen tot een persoonlijk doel. Wel worden de volgende drie kernwaarden in gedachte gehouden: 

  • Kennis
  • Ervaring 
  • Soft skills

Ook worden er vanuit Eporta soft skill trainingen georganiseerd om de professionals naar een hoger niveau te tillen. 

Wat betekent dat voor jouw bedrijf?

Wij zorgen dat onze professionals direct bij jouw bedrijf aan de slag kunnen. Dat houdt in dat ze beschikken over de benodigde kennis, vaardigheden en soft skills. 

Diensten van EportaConsult

Onze Eportanen bedenken, ontwerpen, programmeren en implementeren nieuwe software en applicaties. Daarnaast beschikken zij ook over de expertises om de software te onderhouden, te testen of zelfs te porteren van een oude technologie naar een nieuwe technologie. Ook kan de lokale software omgebouwd worden naar Cloud software. 

We zijn ook gespecialiseerd in Microsoft technologieën, zoals Sharepoint en Sitecore

Ben je op zoek naar een Software Ontwikkelaar?

Neem contact op met Business Managers Merel of John, via 030 - 890 53 50 of office@eportaconsult.nl

Eporta is dé thuishaven voor .NET professionals+. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?