icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Eportaconsult
Interview

Werken als midlancer: maximaal beloond

#midlancen
Eporta

Verzekerd zijn van een hoog maandsalaris en alleen die opdrachten aannemen die je leuk vindt om te doen. Dat is de luxe die midlancer Jeroen Doppenberg zich kan veroorloven sinds hij deel uitmaakt van The Human Network. Jeroen werkt als .NET-ontwikkelaar bij EportaConsult, één van de organisaties die deel uitmaakt van het bedrijf. "Wat ik met name fijn vind, is mijn vrijheid. En de hoge beloning die tegenover mijn werkzaamheden staat, uiteraard."

Senior Microsoft .NET ontwikkelaar
Jeroen Doppenberg /
Software Engineer

Werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, altijd verzekerd zijn van inkomsten en zelf je agenda bepalen. Dat zijn de voordelen van het werken als midlancer. Voor Jeroen Doppenberg bleken het voldoende argumenten om ook op die manier te gaan werken. Jeroen daarover: "Met name het vrijheidsaspect stond me aan. Je wordt niet als een nummer of één van de velen ‘weggezet’, maar je bepaalt zelf – in samenspraak met je Business Manager – je volgende stap. Als .NET-ontwikkelaar doe ik steeds weer nieuwe ervaringen op. Ervaring die ervoor zorgt dat ook de beloning meegroeit."

Bruto netto maken

Hoewel het met name de vrijheid is die hem aansprak, geeft Jeroen aan ook het beloningsaspect belangrijk te vinden. "Ik vind het fijn dat ik op waarde wordt geschat. Niet alleen qua functieprofiel, maar ook financieel. Als midlancer krijg je de kans om van je brutosalaris je nettosalaris te maken. En hoewel dat voor mij niet de belangrijkste drijfveer is, is het wel mooi meegenomen. Daarnaast is de zekerheid een belangrijk aspect. Je werkt als midlancer in een vast dienstverband en zodoende ben je sowieso verzekerd van een maandsalaris. Dat geeft een gevoel van zekerheid en rust. En Eporta zorgt ervoor dat je altijd verzekerd bent van werk dat bij je past."

Geen nummer

Werk dat bij je past. In Jeroen’s geval betekent dat werken voor Eporta. Jeroen daarover: "Wat ik fijn vind aan werken voor Eporta, is de kleinschaligheid. Het is een relatief kleine club. Dat betekent dat je iedereen kent en verzekerd bent van korte lijnen. Binnen zo’n kleine organisatie ben je een individu, geen nummer. En Eporta maakt het ook mogelijk dat je op een criterium als kleinschaligheid kunt kiezen. In mijn geval pakt dat zeer goed uit."

Is midlancen ook iets voor jou?

Bekijk de vacatures van Eporta
Senior Microsoft .NET ontwikkelaar
Jeroen Doppenberg /
Software Engineer

Dé experts op het gebied van software-ontwikkeling op maat. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?