icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Eportaconsult

We zoeken de opdracht die bij jou past

Merel

Eporta kijkt verder dan alleen naar jouw ervaring en kennis. Natuurlijk is dat belangrijk, maar we kijken ook naar de persoon achter het cv. Wat drijft jou, wat vind je leuk om te doen, waar word je gelukkig van en waar vind jij zingeving? We zoeken de opdracht die bij jou past.

John van Lieshout
John van Lieshout /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

Ben jij als software professional een echte Eportaan?

  • 32-40 uur per week
  • Midlance
  • HBO werk- en denkniveau
info & Sollicteren

Senior .NET ontwikkelaar Midlance

  • 32-40 uur per week
  • Midlance
  • HBO denkniveau
info & Sollicteren

Open sollicitatie

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Stuur een open sollicitatie naar office@eportaconsult.nl of bel naar 030 - 890 53 50

Een professioneel informele omgeving

Eporta begrijpt dat jij met software bezig wilt zijn en niet met bureaucratie, bedrijfspolitiek, sales of wat dan ook. Jij wilt mooie, nieuwe software bouwen, bij voorkeur binnen een innovatief project met nieuwe technologieën. Daar kun jij je hart kwijt.  Eporta biedt jou mooie grote klanten met multidisciplinaire ontwikkelteams waar jij als professional volledig tot je recht komt. Van Eportanen wordt gewaardeerd dat ze meedenken en een visie hebben.

eporta

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Meer informatie
Dat je als mens centraal staat, dat vind ik heel krachtig aan Eporta.
Ben d'Hont / Eporta
eporta
Levend tafelvoetbal
eporta
Levend tafelvoetbal
teamuitje
Teamuitje
eporta
Teamgevoel
John van Lieshout

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze softwarebouwers? Stuur ons jouw CV!

Neem contact op met John van Lieshout